Hurtig

Hos os vil din sag ikke ligge og samle støv. Vi prioriterer hurtig handling meget højt, og vi er ikke bange for at træffe beslutninger. Vores hurtige ageren skaber en afklaring for dig, så du kan koncentrere dig om andre ting.

Tilgængelig

Hos Brandt-Madsen Advokatfirma gør vi en dyd ud af at være tilgængelige. Vi er altid klar på en telefonisk drøftelse af din igangværende sag, og hvis den ansvarlige advokat måtte være forhindret deri, så ringes der tilbage ved førstkommende lejlighed.

Orienterende

Som klient hos os er du altid fuldt ud orienteret om hvad status er i din sag. Du vil modtage kopi af alt materiale i sag, herunder f.eks. vores skrivelser til din modparten. Endvidere vil vi løbende indkalde dig til personlige møder når der opstår et behov for det.

Brandt-Madsen Advokatfirma er Østjyllands dynamiske rådgiver i juridiske anliggender af enhver art. Det er vores målsætning at behandle både små som store sager så samvittighedsfuldt som overhovedet muligt, og vores service er lige personlig og seriøs, hvad enten det er virksomheder eller private, der har behov for juridisk assistance.

 

Opgaverne, som vi løser, spænder fra rådgivning ved etablering, køb eller salg af virksomhed over kontraktsret, selskabsret og ejendomshandel til retssager, insolvensret, herunder gældssanering, og inkasso.
Brandt-Madsen Advokatfirma er repræsenteret på Djursland med kontorer i Randers, Rønde og i Ebeltoft.

 

Vores væsentligste ressource er de faglige kvalifikationer og personlige egenskaber hos vore medarbejdere. I alt er vi 7 personer. Vi sætter en ære i at skabe et inspirerende miljø i afdelingerne og for at sikre, at den rådgivning vi yder, altid er så optimal som overhovedet muligt, prioriterer vi efteruddannelse og faglig ajourføring højt.

RING NU PÅ 86 34 54 66